Δελτία Τύπου

 

 

Συλλεκτικό το μετάλλιο και το μπλουζάκι

 

Αφιερωμένος στον Κολοσσό της Ρόδου και στους συμβολισμούς του ο 1ος Rhodes Virtual Marathon. Ο Κολοσσός της Ρόδου δεν ήταν μόνο ένα έργο απαράμιλλης τέχνης και αισθητικής. Χτίστηκε ως ευγνωμοσύνη προς τον Θεό Ήλιο, προστάτη του νησιού. Συμβόλιζε την ελευθερία και ανεξαρτησία των Ροδίων και έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Η τεχνική του αγάλματος ενέπνευσε πολλούς καλλιτέχνες ανά τους αιώνες. Δεν είναι τυχαίο ότι, ο Γάλλος γλύπτης Φρεντερίκ Ωγκύστ Μπαρτολντί (Frédéric Au-guste Bartholdi) στην προσπάθεια του να αποτυπώσει με σύγχρονα μέσα το μέγεθος, την τεχνική αλλά και τον συμβολισμό του Κολοσσού της Ρόδου, δημιούργησε το Άγαλμα της Ελευθερίας, το οποίο θεωρείται ένα θαύμα της σύγχρονης τέχνης.

Επιλέξαμε για το μετάλλιο και το μπλουζάκι του πρώτου Rhodes Virtual Marathon αυτό το εμβληματικό έργο της αρχαιότητας γι’ όλους αυτούς τους συμβολισμούς που φέρει, οι οποίοι είναι επίκαιροι όσο ποτέ, ευχόμενοι να στείλει σε όλο τον κόσμο με τη βοήθεια των δρομέων μας, το φως της ελπίδας!

Αφιερώνουμε λοιπόν τον 1ο Rhodes Virtual Marathon στον  Κολοσσό της Ρόδου, σύμβολο ελευθερίας, σύμβολο του μεγαλύτερου αγαθού της ανθρωπότητας!

Όσοι επιλέξουν το ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής, θα λάβουν το συλλεκτικό μετάλλιο που θα εκδοθεί για την πρωτότυπη διοργάνωση, όπως επίσης και το μπλουζάκι που φέρουν το σύμβολο του Κολοσσού της Ρόδου!

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκίνησαν την Δευτέρα 15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 5 Μαΐου μέσω της εφαρμογής Sporthive Live/Rhodes Virtual Marathon ή της ιστοσελίδας του Μαραθωνίου Ρόδου rhodesmarathon.gr.

Ο καθένας έχει τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξει όσες φορές επιθυμεί την απόσταση και να βελτιώσει την επίδοσή του μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.

Το απλό πακέτο περιλαμβάνει:

-Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα

-Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

Κόστος: Δωρεάν

Το ενισχυμένο πακέτο περιλαμβάνει:

-Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα

-Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

-Αποστολή αναμνηστικού πακέτου συμμετοχής (μετάλλιο αγώνα, t-shirt και προ-σωπικός αριθμός συμμετοχής). Η αποστολή των πακέτων συμμετοχής θα πραγμα-τοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Κόστος:

10€ για αποστολή του πακέτου εντός Ελλάδας

20€ για αποστολή του πακέτου εκτός Ελλάδας

Ο 1ος Rhodes Virtual Marathon διοργανώνεται από την ΑΜΚΕ Μαραθώνιος Ρόδου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου (ΔΟΠΑΡ). Μεγάλοι χορηγοί είναι ο όμιλος H Hotels Collection & Under Armour. Χορηγός φιλοξενίας είναι ο Όμιλος Mitsis Hotels και επίσημοι χορηγοί είναι η Ae-gean, Blue Star, Istorm και Fibran.

Κοινωνικός σκοπός

Μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθεί στο Νοσοκομείο για την κάλυψη αναγκών που συνδέονται με την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου στηρίζει την εκστρατεία για τον περιορισμό των κρουσμάτων της νόσου Covid-19, ενισχύοντας τις προσπάθειες που καταβάλει για την επίτευξη του στόχου αυτού το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.  

Ο Μαραθώνιος Ρόδου, προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και έτσι φέτος προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του,  σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν με ασφάλεια στον 1ο Rhodes Virtual Marathon. Πρωταρχικό μέλημα, η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 9 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 9 Μαΐου και θα συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνες δρόμου αποστάσεων 10 χλμ., 5 χλμ. και 2 χλμ.

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν την Δευτέρα 15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 5 Μαΐου. Για να εγγραφείτε, κατεβάστε την εφαρμογή Sporthive Live/Rhodes Virtual Marathon και κάνετε την εγγραφή σας πατώντας στο κουμπί: Δήλωσε συμμετοχή/ Sign Up και επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα συμμετοχής:

Το απλό πακέτο περιλαμβάνει:

-Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα

-Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

Κόστος: Δωρεάν

Το ενισχυμένο πακέτο περιλαμβάνει:

-Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα

-Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

-Αποστολή αναμνηστικού πακέτου συμμετοχής (μετάλλιο αγώνα, t-shirt και προσωπικός αριθμός συμμετοχής). Η αποστολή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Κόστος:

10€ για αποστολή του πακέτου εντός Ελλάδας

20€ για αποστολή του πακέτου εκτός Ελλάδας

Όλοι οι δρομείς έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν ή να περπατήσουν την απόσταση που έχουν επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή από την Παρασκευή 9 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 9 Μαΐου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Αφού ολοκληρώσει την προσπάθεια ο κάθε αθλητής, βγάζει μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή του (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού κτλ.) και την ανεβάζει μαζί με τον αριθμό συμμετοχής που έχει λάβει και την επίδοση του πατώντας το κουμπί [Ανέβασε το χρόνο σου/Submit Results] στην εφαρμογή Sporthive Live/Rhodes Virtual Marathon.

Ο καθένας έχει τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξει όσες φορές επιθυμεί την απόσταση και να βελτιώσει την επίδοσή του μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται καθημερινά. Την Κυριακή 9 Μαΐου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα. Σημειώνεται ότι όποιος επιθυμεί να λάβει μονάδες για το Abbott World Marathon Major από τον Rhodes Virtual Marathon, θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τον αγώνα μέσα σε 24 ώρες.

 

-Ο 1ος Rhodes Virtual Marathon διοργανώνεται από την ΑΜΚΕ Μαραθώνιος Ρόδου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ

-Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα είναι όμιλος H Hotels Collection και η Under Armour

-Επίσημοι χορηγοί: iStorm, Mitsis Grand Hotel, Aegean Airlines, Blue Star Ferries

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου προσέφερε είδη ατομικής προστασίας (φόρμες, γυαλιά, θερμόμετρο, αντισηπτικά και απολυμαντικά χεριών και επιφανειών) στο ΕΚΑΒ του νησιού και στον προϊστάμενο, κ. Χαράλαμπο Τσιμπλέκα, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στις κρίσιμες ώρες της πανδημίας.

«Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρας μας και όλη η υφήλιος λόγω της πανδημίας του Covid-19 θελήσαμε να συνδράμουμε στην ενίσχυση του ΕΚΑΒ που βρίσκεται στην πρώτη γραμμής της μάχης με τον αόρατο εχθρό για την προάσπιση της υγείας όλων μας.  Προσανατολιζόμενοι πάντα στην κοινωνική προσφορά, είναι το ελάχιστο που μπορούμε

να κάνουμε για να συμβάλλουμε  στην προστασία της δημόσιας υγείας», δήλωσε η πρόεδρος της Ο.Ε. του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, αντιπρόεδρος της Ο.Ε.

του Μαραθωνίου Ρόδου, κ. Βασίλης Ζήκας δήλωσε: «Ο Μαραθώνιος της Ρόδου που περιλαμβάνει στους στόχους του την κοινωνική προσφορά, με τις μικρές οικονομικές δυνατότητες που διαθέτει, προσέφερε είδη ατομικής προστασίας, στους εργαζόμενους

του ΕΚΑΒ που αγωνίζονται στη πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του Κορωναϊού, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα  προς τους συμπολίτες μας να δώσουμε τον αγώνα όλοι μαζί

με τις σκέψεις στους συνανθρώπους μας και οι έχοντες να συνδράμουν υλικά στην δύσκολη αυτή προσπάθεια που καταβάλλει η πατρίδα μας, προκειμένου να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή κατάσταση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες».

 

Παράλληλα, ο κ. Μιχάλης Παυλούς, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, ανέφερε: «Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου για πολλοστή φορά αποδεικνύει τον κοινωνικό του χαρακτήρα, συνδράμοντας αυτή τη φορά το ΕΚΑΒ με την παροχή ειδών ΑΤΟΜΙΚΉΣ προστασίας,

για τους εργαζόμενους που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του Κορωνοϊού, ενός αοράτου και ύπουλου εχθρού της ανθρωπότητας. Ευχή μας, ή παγκόσμια επιστημονική κοινότητα να αντιμετωπίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη σημερινή Πανδημία, που εξαπλώνεται ραγδαία σε ολόκληρο τον πλανήτη».

Απινιδωτής για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου

O κοινωνικός χαρακτήρας του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου 2019, εκφράστηκε

με τη δωρεά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (Automated External Defibrillator – AED) στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου του περιφερειακού παραστήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που από την πρώτη στιγμή στηρίζει τη διοργάνωση, επιτελώντας ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, καθώς μεριμνά για την  υγειονομική κάλυψη του αγώνα.

Έπειτα από καμπάνια (fundraising) στην πλατφόρμα “Given Gain” και στο σάιτ του αγώνα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το σύνθημα #RunForRedCross συγκεντρώθηκε ένα ποσό που συμπληρώθηκε από την οργανωτική επιτροπή

του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου. Τα χρήματα διατέθηκαν στο Σώμα Εθελοντών που προχώρησε στην προμήθεια του αυτόματου απινιδωτή ήδη από το καλοκαίρι του 2019.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου 2021.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Virtual” ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου το 2021 λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του Covid-19

-Στις 10 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τη φυσική παρουσία των αθλητών

 

Ψηφιακός (virtual) θα είναι ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου το 2021. H Οργανωτική Επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, αποφάσισε να μεταφέρει τον φετινό αγώνα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2021 στις 10 Απριλίου 2022, θέτοντας ως κύρια και βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών και όλων των συντελεστών.

Επιπλέον, οι περιορισμοί που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19, καθιστούν ανέφικτη την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών που θέτουν οι διοργανωτές.  Η διεξαγωγή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου πολύ κοντά στο τρίτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού με μία σειρά περιορισμών στο πλαίσιο της εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα ήταν επισφαλής.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, η Οργανωτική Επιτροπή, έκρινε ότι ήταν αναγκαία η μεταφορά του 7ου Διεθνούς Μαραθώνιου τον Απρίλιο του 2022, ενώ παράλληλα αποφάσισε να διοργανώσει τον 1ο Rhodes Virtual Marathon. Ο ψηφιακός αγώνας, δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του Μαραθωνίου και σε όλους τους δρομείς ανά τον κόσμο να πάρουν μέρος στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Ρόδου απ’ όπου και αν βρίσκονται!  Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν στον δικό τους virtual μαραθώνιο, όπου και όπως επιλέξουν οι ίδιοι!

Οι αθλητές και οι δρομείς οι οποίοι είχαν εγγραφεί στο φετινό αγώνα, ενημερώθηκαν μέσω newsletter για τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στον 1ο Rhodes Virtual Marathon και τη συμμετοχή τους σε μελλοντικές διοργανώσεις.

«Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19 σε συνδυασμό με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θέσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγώνων σε δημόσια οδό στη χώρα μας, έχουν ως αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου με τη φυσική παρουσία των αθλητών», δήλωσε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου & Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Μαριέτα Παπαβασιλείου και συμπλήρωσε τα εξής:

«Κύριο μας μέλημα ήταν να διοργανώσουμε έναν αγώνα o οποίος θα ανταποκρινόταν στα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και θα αποτελούσε παράδειγμα για το πώς μπορούν να επανέλθουν οι δρομικές εκδηλώσεις με ασφάλεια, κυρίως την περίοδο της άνοιξης. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, κατέστη σαφές ότι δεν θα ήταν εφικτή η διοργάνωση του Μαραθωνίου Ρόδου, του μεγαλύτερου δρομικού αγώνα στα Δωδεκάνησα και στο Νότιο Αιγαίο με μαζική συμμετοχή. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε φέτος ένα ψηφιακό-virtual αγώνα για να διατηρήσουμε την επαφή με τους φίλους και οπαδούς της διοργάνωσης. Συνεχίζουμε τη δουλειά, ώστε να ετοιμάσουμε τον καλύτερο Μαραθώνιο στην ιστορία της διοργάνωσης και ανανεώνουμε το ραντεβού στη Ρόδο στις 10 Απριλίου 2022. Καλούμε όλους να πάρουν μέρος στον 1ο Rhodes Virtual Marathon».

Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στον 1ο Rhodes Virtual Marathon θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου. Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η ΑΜΚΕ- Μαραθώνιος Ρόδου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ).

 

Το γραφείο τύπου

H Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, θέτοντας σε άμεση προτεραιότητα την προάσπιση της ατομικής και δημόσιας Υγείας, προσαρμοζόμενη με τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και ακολουθώντας της οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωναϊού Covid-19, αποφάσισε την μεταφορά του 7ου κατά σειρά αγώνα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου 2020.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Μαραθωνίου της Ρόδου, ορίζεται η 18η Απριλίου 2021, καθώς συνάδει με τους σκοπούς και το όραμα του αγώνα, ο οποίος με σταθερά βήματα, έχει εξελιχθεί σε θεσμό, κατακτώντας την αναγνώριση της διεθνούς αθλητικής κοινότητας. Ο Μαραθώνιος της Ρόδου πραγματοποιείται πάντα κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου, συμβάλλοντας στην τόνωση της κίνησης και στην προβολή του προορισμού, προσελκύοντας δρομείς απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι συνδυάζουν την εμπειρία του τρεξίματος με τις διακοπές σε ένα από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Η  Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει την κατανόηση των δρομέων  για την αναστάτωση που ενδεχομένως προκαλεί η μεταφορά του αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όμως στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα και ολόκληρη η ανθρωπότητα, η προστασία της ανθρώπινης ζωής τίθεται πάνω από κάθε τι άλλο.

Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής που έχουν γίνει ως τώρα, ισχύουν για τον αγώνα της επόμενης χρονιάς χωρίς να απαιτείται νέα δήλωση από τους δρομείς. Με ενημερωτικό email όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους διαχείρισης της συμμετοχής τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει όσους εργάστηκαν ως τώρα για τον αγώνα και κυρίως τους χορηγούς, υποστηρικτές και εθελοντές, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή, έδειξαν εμπιστοσύνη και στάθηκαν δίπλα στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου. Είμαστε σίγουροι ότι την καινούργια χρονιά, με νέα διάθεση και ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία που ήδη έχει αποκτηθεί, θα διοργανωθεί ο καλύτερος Μαραθώνιος της Ρόδου!

Μέχρι τότε προτείνουμε σε όλους, να υπακούσουν τις οδηγίες που δίνουν το Κράτος και οι επιστήμονες της χώρας, ώστε να βγούμε νικητές σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τις λιγότερες το δυνατόν απώλειες, από αυτό το δύσκολο αγώνα που δίνουμε κόντρα σ’ έναν αόρατο αντίπαλο!

Μεγάλος χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι το κορυφαίο αθλητικό brand Under Armour και επίσημος χορηγός, η iStorm, η μοναδική Apple Premium Reseller αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα! Ονομαστικός Χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων και Χορηγός Εθελοντισμού του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου 2020 είναι ο όμιλος H Hotels Collection-Hatzilazarou Group. Χορηγός αερομεταφορών είναι η Aegean και χορηγός θαλάσσιων μεταφορών η Blue Star. Το Mitsis Grand Hotel είναι ο χορηγός φιλοξενίας του αγώνα.

Συνδιοργανωτές είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, ενώ ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/